Dominiek Lootens

Home » Brussels Hoofdstedelijk Parlement » Massale vechtpartijen Anderlecht : tijd voor samenscholingsverbod én voor een ernstig asielbeleid!

Massale vechtpartijen Anderlecht : tijd voor samenscholingsverbod én voor een ernstig asielbeleid!

Archief

rellenDe massale vechtpartijen in Anderlecht het afgelopen weekeinde waarbij Syriërs en allochtone buurtbewoners massaal op de vuist gingen, bewijzen eens te meer het absolute failliet van het multiculturele model in de hoofdstad.

Opnieuw stelt het Vlaams Belang vast dat de Parti Socialiste (i.c. Anderlechts burgemeester Eric Tomas) weigert om de nodige maatregelen te treffen om de orde en veiligheid in de wijk weer te herstellen. Het niet voor het hoofd stoten van zijn electoraat blijkt belangrijker te zijn dan de leefbaarheid en veiligheid.

Het Vlaams Belang eist dat er een samenscholingsverbod komt in de buurt van de Bergensesteenweg en de Anderlechtse Poort.  Het is de verdomde plicht van Tomas om de veiligheid in Anderlecht te garanderen. Daarnaast wordt het ook hoog tijd dat de federale regering eindelijk een ernstig asielbeleid zou voeren. Ondanks allerhande stoere verklaringen vanwege de bevoegde federale Staatssecretaris blijft het een feit dat vele honderden illegalen nog steeds ongestoord ons land binnen kunnen komen, hier kunnen verblijven, en voor overlast en onveiligheid zorgen. Het wordt voor Francken tijd om de stoere tweets eindelijk eens om te zetten in daden !


Plaats een reactie